forum zz-tu 72 ŁDH-ek Matecznik
No i ostatnie prawie wiadomości przed obozem:
1. Miejsce wyjazdu: dla nas fantastyczne, bo autokar jedzie z Placu Zwycięstwa. Zbiórka o godz. 6:00. Dojeżdżamy na ok. 14:00 na obiad:)
2. Mam przecieki z pierwszego turnusu: rowery są całe, ale jest jedna zła wiadomość. Na miejscu czeka na nas chmara kleszczy i komarów chcących naszej krwi, więc nie możemy się im poddać, więc zabieramy ze sobą coś przeciw ukąszeniom;) (Przy okazji prognozy pogody mówią, że sierpień ma być ciepły i słoneczny, więc polecam też coś z filtrem UV na opalanie, bo do plaży mamy ok 50 metrów, a poza tym będziemy jeździć na rowerach)
3. Rachunki: Kto potrzebuje rachunek? Muszę mieć dane do rachunku i będę się go wtedy starała jak najszybciej załatwić, ale dajcie znać dla kogo?
4. Napisałam rozkaz już przed obozem w którym wszystkim otworzyłam obozowiczkę (myślę, że w czasie pionierki wszystkie zadania uda nam się spełnić, więc czemu nie?), ale jednym z wymagań jest zrobienie projektu części pionierki, dlatego weźcie ze sobą te za których wykonanie byłyście odpowiedzialne ze sobą na obóz. Będziecie też przewodzić w czasie ich budowy:P
5. Rowery: Proszę dajcie mi znać która z was ma kartę rowerową. Jeżeli macie to weźcie je koniecznie ze sobą, a do tego pamiętajcie o :
-zapięciach do roweru (żebyśmy mogły spokojnie sobie zwiedzać)
-czymś odblaskowym (mamy 2 kamizelki dla pierwszej i ostaniej osoby, ale zawsze bezpieczniej jak jakiś element odblaskowy będzie miała każda z nas)
To tyle:) Jak macie jakieś pytania to piszcie lub dzwońcie:)
ja mam karte rowerową
dane do rachunku :
Bogusława Osetek
Pesel:61072106788
Urząd Miasta Łodzi Wydział Ochrony Środowiska i Rolnictwa
NIP:7250028902
REGON:000514182
A i ewa ja ci wyśle ten śpiewnik na emaila to byś sprawdziła czy napewno dobre tekst piosenek są